tisdag 24 september 2013

en dag full av ursäkter

torsdag- grammatikseminarium
fredag- deadline för inlämning av uppsats
söndag- inlämning av "delavstämning"

Koooomigen Sandra Jenni Axelsson! Nu börjar det brinna i knutarna med att få allt klart.
Torsdagens seminarium börjar jag känna är under kontroll men fredagens inlämning, den har jag näst intill panik över. Jag har kört fast, så hårt att jag gör alla annat än att ta tag i problemet. Tömmer kattlådan, går ut med soporna, klappar katten, diskar extra noga, funderar på om fönsterna behöver putsas osv. Men nu sitter jag här, och stirrar på min inlämningsuppgift igen  MEEEN!!  jag börjar se ljuset i tunneln. Texten ska mest snyggas till lite och korrekturläsas 500 gånger innan jag vågar skicka in den.

Delavstämningen som ska skickas in på söndag är jag redan stressad över, men varför är jag det? JO, för att på lördag åker jag, mamma, moster och mormor till Ullared och shoppar loss för allt vi är värda. Och i helgen har jag lovat mig själv att koppla av, men innan jag kan göra det så måste såklart allt skolarbete vara färdigt och inskickat. 

Eftersom jag inte är så bra på att uppdatera min blogg så ofta så har jag ibland mycket att berätta på en gång när jag väl skriver ett inlägg. Detta inlägget är ännu ett sådan som innehåller flera olika saker. För igår var jag och klippte mig och färgade håret. :D
Jag visste ju att det är dyrt att färga håret hos frissör men ändå fick jag en chock när jag hörde vad det kostade. Jag kände hur världen försvann där ett tag när jag fick lägga fram mina 1250 riksdaler för att betala hela kalaset. Det sved i mitt smålänningahjärta. Men men, jag blev nöjd och han som färgade och klippte var jätteduktig, så helt klart värt pengarna, så känner jag i alla fall nu i efterhand när jag hunnit smälta priset för gårdagens frissörbesök. 

Nu ska jag samla mina sista krafter för idag och göra klart min inlämning, så kan jag klappa mig själv på axeln och sova riktigt gott inatt. 

1 kommentar:

  1. Oj, jag har ju missat massa inlägg här. Trodde du tjoade till på Fb när det kom nå´t nytt. Jag får ha bättre koll ;) Kul att se lite vad som händer där uppe i Wäxjö. Vi ses till helgen! Och håret blev jättefint! Kram!!

    SvaraRadera